Huumepikatestistä positiivinen tulos Jämsänkoskella – "Yhä useampi autoilee huumeiden vaikutuksen alaisena"

Arkisto
Huumepikatestistä positiivinen tulos Jämsänkoskella – "Yhä useampi autoilee huumeiden vaikutuksen alaisena"
Jämsän Seutu

Huumepikatesti on osoittanut Jämsän seutukunnan alueella lyhyen ajan sisällä positiivista tulosta jo useampaan otteeseen. Komisario Juha Mäntynen Sisä-Suomen poliisilaitokselta kommentoi, että testien määrää ei ole lisätty, vaan ilmiö johtuu mitä todennäköisimmin siitä, että liikennevirrassa on aika ajoin jopa enemmän huumausaineen kuin alkoholin vaikutuksen alaisena autoilevia.

–Huumepikatesti tehdään, jos alkometri näyttää nollaa ja poliisipartiolla on siitä huolimatta syytä epäillä kuljettajan ajokuntoa. Testi tunnistaa yleisimmät huumausaineet ja huumausaineeksi luokiteltavien lääkkeiden vaikuttavia aineita. Se, että on resepti sellaiseen lääkkeeseen, ei poista rattijuopumusepäilyä. Sellaisen lääkkeen vaikutuksen alaisena ei siinäkään tapauksessa saa autoilla.

Edellinen käry Jämsänkoskella maanantaina

Poliisipartio pysäytti henkilöauton kuljettajan ajokunnon tarkastusta varten maanantai-iltana kello 22.15 Kaukalokujalla Jämsänkoskella.

Auton kuljettajaksi ilmeni paikkakuntalainen 20-vuotias nainen. Naiselle suoritettu huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen. Rattijuopumusepäilyn vuoksi kuljettaja toimitettiin verikokeisiin ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

EDIT: 10.8. Juttua päivitetty, lisätty poliisin kommentit ja muutettu otsikkoa.


Kommentit (1)

  • Pr

    Hyvä (tai oikeestaan mahtavaa) että jää kiinni mut eipä se näitä elämän koululaisia pidättele.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio