Jälleen kaksi murtoa Jämsässä – poliisi kaipaa vihjeitä

Tomi Vuokola
Jälleen kaksi murtoa Jämsässä – poliisi kaipaa vihjeitä
Jämsän Seutu

Yöllä 8. lokakuuta Länsi-Himoksella murtauduttiin asuntovaunuun. Murtautujan mukaan tarttui tietokone ja tabletti.

Tekijästä ei ole tietoa. Asiaa tutkitaan törkeänä varkautena.

Rinnetiellä murtauduttiin puolestaan asuttuun asuntoon 5.–6. lokakuuta välisenä aikana. Asunnosta anastettiin alkoholijuomia ja pelikonsoli. Tekijästä ei ole tässäkään tapauksessa tietoa.

Poliisi kaipaa molemmista tapauksista vihjeitä. Niitä voi ilmoittaa Jämsän poliisiaseman puhelimeen 0295 414 741 (kello 8–16 välillä) tai vihjenumeroon 0295 414 811.


Kommentit (3)

  • Nimetön

    Muuttakaa kaikki kellä siellä vie päässä jotain liikkuu pois sen kaiken keskeltä. Ihmisiä kuolee tasaseen tahtiin. Varsinkaan ulkopaikkakuntalaisilla ei sinne suvaita….

  • Täytyy

    Täytyy kyl laittaa ohikulkevia ” Vieraita” autoja tarkempaan syyniin..

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio