Jämsäläismies menehtyi kolarissa keskiviikkona, perheeseen syntyi poika viime yönä – "Haluamme keräyksen avulla tukea perhettä"

Arkisto/Joonas Salmela
Jämsäläismies menehtyi kolarissa keskiviikkona, perheeseen syntyi poika viime yönä – "Haluamme keräyksen avulla tukea perhettä"
Mikko Lindroos

Jämsäläisessä perheessä on koettu viikon sisällä suurta surua ja syntymän iloa. Perheen isä, 32-vuotias jämsäläismies, menehtyi traagisesti viime keskiviikkona kahden rekka-auton kolarissa Tuusniemellä. Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä perheeseen syntyi poikavauva.

–Minulta on moni taho kysynyt, miten perhettä voisi tukea. Nyt siihen on olemassa virallinen keräys, Juha Neuvonen, menehtyneen jämsäläismiehen lanko ja ystävä toteaa.

Neuvonen kertoo saaneensa yhteydenoton hyväntekeväisyystaho Brother Christmasilta. Perhettä voi tukea tekemällä lahjoituksen keräystilille.

–Raha ei tuo miestä takaisin, mutta se helpottaa perheen arkea. Ilman Brother Christmasia tämä keräys ei olisi toteutunut. Omaa tilinumeroa ei tuohon tarkoitukseen voi käyttää, ja keräyslupakin pitää olla, ettei aiheuta lisää murheita. Nyt on lupa-asiat kunnossa.

–Kunhan tästä pääsen tolpilleni ja takaisin arkeen, niin aion kyllä osoittaa Brother Christmasille tukea jollain tavalla, Neuvonen toteaa.

Perhe haluaa kiittää kriisipalvelua, ystäviä, tuttavia ja kaikkia perhettä auttaneita.

Näin voit tukea perhettä

Lahjoituksen voi tehdä Brother Christmas ry:n tilille FI66 1544 3000 0310 26. Viitenumero on 88006. Keräys päättyy 18. joulukuuta.


Kommentit (13)

  • Nimetön

    Voimia!! Myös perheeme joulukortti rahat laitoimme keräykseen. Auli & jone

  • suru

    Voimia perheen äidille myös papoille ja mummuille. Muistakaamme että perhe tarvitsee tukea pitkän aikaa.
    Tulisi myös muistaa tätä toista osapuolta toisen auton kuljettajaa nuori mies ei varmaan hellppo paikka.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio