Jämsänkoskella Puistolassa yritetty murtautua autotalliin ja varastoon – Poliisi kaipaa vihjeitä!

Arkisto
Jämsänkoskella Puistolassa yritetty murtautua autotalliin ja varastoon – Poliisi kaipaa vihjeitä!
Mikko Lindroos

Jämsänkoskella Puistolassa on yritetty murtautua kahteen kohteeseen maanantain ja tiistain välisenä yönä.

Männistöntiellä yritettiin murtautua autotalliin, mutta oven lukkoa ei saatu väännetyksi auki. Oven puuosiin tuli vaurioita.

Samana yönä yritettiin murtautua myös varastoon Puistokujalla. Tekijöistä ei ole tietoa. Tapauksia tutkitaan varkauden yrityksinä.

Poliisi kaipaa vihjeitä. Mahdollisista havainnoista voi ilmoittaa Jämsän poliisiaseman puhelimeen 0295 414 741 (kello 8–16 välillä) tai vihjenumeroon 0295 414 811.


Kommentit (3)

  • Naapuri taas

    Nyt mä vasta tajusin, että Jämsässä onkin kaksi Puistokujaa… Onneksi on eri postinumero kuitenkin käytössä, mutta taksi voi pian ajaa väärään osoitteeseen samoin kuin hälytyysajoneuvot? Onko käytännöllistä olla saman kunnan alueella kaksi samaa tietä/kujaa käytössä?

  • Naapuri

    Puistokuja ei ole kartan mukaan Jämsänkosken Puistolassa, vaan Jämsän Vitikkalassa?

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio