Jämsänkosken murrot: Neljä miestä pidätettynä – Epäillään ainakin viidestä törkeästä varkaudesta

Pekka Söderlund/arkisto
Jämsänkosken murrot: Neljä miestä pidätettynä – Epäillään ainakin viidestä törkeästä varkaudesta
Mikko Lindroos

Jämsänkoskella riehuneen murtoaallon tutkinta etenee. Poliisi on pidättänyt neljä noin parikymppistä paikkakuntalaista miestä. Heitä epäillään ainakin viidestä törkeästä varkaudesta.

Jämsänkoskella ilmeni viime viikonloppuna useita murtoja. Juokslahdentiellä murtauduttiin kahteen omakotitaloon, Valurintiellä yhteen omakotitaloon, Taipaleentiellä kerrostaloasuntoon ja Männistöntiellä omakotitaloon. Männistöntiellä yritettiin murtautua toiseenkin omakotitaloon, mutta tekijät yllätettiin, kun he olivat poraamassa ulko-oven lukkoa rikki.

Lisäksi murtauduttiin Puistolassa Kulmakioskiin ja vietiin muun muassa tupakkaa.

Poliisi epäilee, että kaikki nämä tapaukset liittyvät toisiinsa.

Poliisi tutkii myös sitä, liittyvätkö elokuussa Hallissa tapahtuneet asuntomurrot ja viime viikonlopun Jämsänkosken tapaukset toisiinsa. Asiassa odotetaan teknisen rikostutkinnan valmistumista.

Poliisi kaipaa edelleen vihjeitä sekä Jämsänkosken että Hallin murroista. Vihjeitä voi ilmoittaa poliisille arkisin kello 8–16 numeroon 029 541 4741 tai vihjenumeroon 029 541 4811.


Lue myös nämä


Kommentit (5)

  • Nimetön

    Kunnia kuuluu myös valppaille naapuriston asukkaille.

  • Juhi

    Hyvä POLIISI

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio