Jämsänkosken murrot: Yhtä esitetään vangittavaksi

Arkisto
Jämsänkosken murrot: Yhtä esitetään vangittavaksi
Jämsän Seutu

Poliisi esittää yhtä henkilöä vangittavaksi liittyen viime viikonlopun murtoihin Jämsänkoskella.

Viikonloppuna Juokslahdentiellä murtauduttiin kahteen omakotitaloon, Valurintiellä yhteen omakotitaloon ja Taipaleentiellä kerrostaloasuntoon. Männistöntiellä murtauduttiin omakotitaloon sunnuntaina aamuyöllä noin kolmen aikaan, mutta talon asukas nappasi murtovarkaan verekseltään kiinni. Muutama tunti myöhemmin Männistöntiellä yritettiin murtautua toiseenkin omakotitaloon, mutta tekijät yllätettiin, kun he olivat poraamassa ulko-oven lukkoa rikki.

Lisäksi viikonloppuna murtauduttiin Puistolassa Kulmakioskiin ja vietiin muun muassa tupakkaa.

Poliisi kaipaa edelleen silminnäkijähavaintoja 7.–10. syyskuuta kyseisillä alueilla yöaikaan liikkuneista henkilöistä ja mieleen jääneistä tuntomerkeistä.

Vihjeet arkisin kello 8–16 numeroon 029 541 4741 tai vihjenumeroon 029 541 4811.


Kommentit (3)

  • Nimetön

    Klassinen tilanne. Yksi ottaa syyn niskoilleen ja kuittaa sillä huumevelat. Ei hemmetti tätä suomen lainsäädäntöä. Pistää vihaksi.

  • Ansku

    Onko murto saaliit saatu takaisin? Ovatko muut kolme jo vapaita? Liittyykö hallin murrot näihin?

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio