Joko latasit sovelluksen? – Näin otat käyttöön Jämsän Seudun uuden palvelun

Tilaajana sinulle kuuluu Jämsän Seudun sovellus. Kannattaa kokeilla! Voit asettaa sovelluksen lähettämään sinulle viestin uutistapahtumista Jämsässä ja Kuhmoisissa.

Mikko Lindroos
Joko latasit sovelluksen? – Näin otat käyttöön Jämsän Seudun uuden palvelun

Jämsän Seudun sovellus on julkaistu. Lue jutusta ohjeet, miten sovellus otetaan käyttöön.

Jämsän Seutu

Tilaajana sinulle kuuluvat automaattisesti kaikki Jämsän Seudun digitaaliset palvelut, eli jatkuvasti päivittyvä verkkosivusto jamsanseutu.fi sekä Jämsän Seudun sovellus.

Jämsän Seudun kaikki digisisältö löytyy verkkosivuilta. Sovellus tarjoaa sinulle oleellisimman verkkosisällön helposti käytettävässä muodossa sekä lisäpalveluja. Jos et ole sitä vielä kokeillut, niin kannattaa uhrata sen käyttöönottoon muutama minuutti.

Katso videolta ohjeet sovelluksen käyttöönottoon:

 

Lataa sovellus

Pääset lataamaan Jämsän Seudun sovelluksen älykännykkääsi tai tablettiisi sovelluskaupasta. Android-laitteilla (kuten Samsung, Huawei) löydät sovelluksen Play-kaupasta. Iphonelle ja Ipadille sovellus löytyy AppStoresta. Hakusanasi on ”Jämsän Seutu”.

Lataus on maksuton. Sisällöstä nautiskelu vaatii tilauksen.

Jos et ole aiemmin luonut tunnuksia Jämsän Seudun verkkopalveluun, ensimmäinen kirjautuminen sovelluksen käyttäjäksi vaatii asiakasnumeron. Löydät asiakasnumeron tilauslaskustasi.

Asiakasnumerolla ja postinumerolla voit luoda itsellesi tunnuksen ja salasanan. Salasanassa pitää olla vähintään kahdeksan merkkiä, iso ja pieni kirjain sekä vähintään yksi numero.

Jos olet jo luonut tunnukset Jämsän Seudun verkkopalveluun, kirjaudu samoilla tunnuksilla sovellukseen.

Ensimmäisen kirjautumisen jälkeen sovellukseen ei enää tarvitse kirjautua uudelleen.

Pyyhkäise ja lue!

Sovellukseen päivittyvät jatkuvasti päivän tärkeimmät uutiset Jämsän alueelta.

Sieltä löytyvät omina välilehtinään valikoidut tuoreimmat uutiset, näköislehti sekä vielä kattaus Iltalehden uutisista ja kaupallisen yhteistyön sisältöä. Jääkiekon MM-kisojen kunniaksi sovelluksesta löytyy paljon luettavaa myös kiekkofaneille.

Jämsän Seudun sovelluksessa on oma välilehti myös kanta-asiakkaan eduille. Tältä sivulta näet parhaat edut suoraan kännykästäsi ja saat kanta-asiakaskortin kaupan kassalla näkyviin suoraan sovelluksesta.

Välilehdeltä toiselle pääsee pyyhkäisemällä sormella seuraavan sivun esille.

Voit myös asettaa sovelluksen lähettämään sinulle viestin, kun jotain tärkeää tapahtuu Jämsän alueella. Saat isoista uutisista ensitiedot heti, kun säädät asetuksista ”uutisilmoitusten näyttäminen” -kohdan päälle.

Näköislehti jo yöllä

Jämsän Seudun näköislehti ilmestyy verkkoon jo yöllä. Sitä pääsee siis lukemaan ennen kuin päivän paperinen Jämsän Seutu ehtii kotiisi.

Näköislehden saa esille nopeasti ja kivuttomasti, kun säätää puhelimen tai tabletin asetuksista päälle näköislehden automaattisen latauksen. Näin näköislehti latautuu puhelimeesi odottamaan sinua.

Voit lukea näköislehteä myös ilman nettiyhteyttä vaikka lentokoneessa, kun lataat lehden puhelimeen valmiiksi kotonasi. Silloin sivuja voi selata missä vaan.

Moni heikkonäköinen lukee näköislehteä mieluummin kuin paperilehteä, sillä näköislehden tekstin kokoa pystyy suurentamaan näytöllä. Sovelluksen asetuksissa pystyy säätämään, kuinka paljon tekstiä saa suurennettua.

Jämsän Seudun uutisia pääsee siis lukemaan missä päin maailmaa tahansa heti, kun uusi numero on ilmestynyt. Kaukomatkoilla tosin tuo automaattilataus kannattaa toki säätää toimimaan vain WiFi-verkoissa, etteivät datasiirron kustannukset yllätä.

Sovelluksesta löydät näköislehdet kahden viikon ajalta.

MUOKATTU: 16. toukokuuta kello 15.51: Lisätty video.

Jämsän Seutu verkossa

Sovellus sisältää keskeiset verkkosisällöt. Jämsän Seudun koko verkkosisältö on osoitteessa jamsanseutu.fi

Verkkopalveluun pääset samoilla tunnuksilla kuin sovellukseenkin. On joitakin asioita, joita voit tehdä vain verkkosivuilla.

Verkossa voit luoda omalle tilauksellesi rinnakkaiset käyttäjätunnukset vaikka puolison käyttöön.

Jos olet unohtanut salasanasi, voit luoda itsellesi uuden osoitteessa jamsanseutu.fi/kirjaudu.

Verkkopalvelussa voit tehdä tilauksen.

Verkossa voit selata näköislehtiä yli kaksi vuotta taaksepäin.

Voit verkon näköislehdestä tulostaa minkä tahansa sivun.

Juttuja voi kommentoida verkkopalvelussa.

Verkosta löytyy Jämsän Seudun menoinfo.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio