Kuntavaalit: Nyt on aika veikata vaalitulosta – Miten jakautuvat valtuustopaikat?

Arkisto
Kuntavaalit: Nyt on aika veikata vaalitulosta – Miten jakautuvat valtuustopaikat?
Mikko Lindroos

Kuntavaalit lähestyvät ja sen kunniaksi avautuu mahdollisuus veikata Jämsän kuntavaalitulosta.

Veikkausaikaa on varsinaiseen vaalipäivään 9. huhtikuuta kello 12 saakka.

Tässä veikkauksessa arvuutellaan, että miten monta valtuustopaikkaa kukin puolue/ryhmä saa. Merkitse kunkin puolueen/ryhmän kohdalle numeroilla se paikkamäärä, minkä arvioit kunkin puolueen/ryhmän vaaleissa saavan. Paikkojen yhteissumma on 43.

Kysymykset on ryhmitelty viime kuntavaalien tuloksen mukaiseen järjestykseen. Oikean tuloksen veikanneet palkitaan. Jos ei tule yhtään oikeaa vastausta, kaikkien vastanneiden kesken arvotaan palkinto.

Tällä valtuustokaudella valtuustopaikat ovat jakautuneet Jämsässä seuraavasti: SDP 11 paikkaa, Suomen Keskusta 8 paikkaa, Perussuomalaiset 8 paikkaa, Kansallinen Kokoomus 6 paikkaa, Uusi Jämsä 4 paikkaa, Vasemmistoliitto 4 paikkaa, Vihreä liitto 1 paikka ja Suomen Kristillisdemokraatit 1 paikka.

Täytä tutkimus!

Lue myös nämä


Kommentit (4)

  • Nimetön

    KAKSI viikkoa aikaa ennakkoäänestyksen alkuun. AIKA hiljaista

  • Nimetön

    Luvattu mitä luvattu. Pihlajalinnan pitää säilyttää työpaikat ja hankkia potilaat vaikka rajan takaa niin kuin muutkin tekonivelsairaalat tekevät. Ja onhan luvanneet työllistää myös pitkäaikaistyöttömät sen lisäksi että hoitotyön työpaikat pysyy kunnassa.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: