Moottoripyöräilijä menehtyi liikenneonnettomuudessa Ysitiellä – Onnettomuuspaikalta poistuneella BMW:llä liikkuneet ilmoittautuivat itse poliisille

Tomi Vuokola
Moottoripyöräilijä menehtyi liikenneonnettomuudessa Ysitiellä – Onnettomuuspaikalta poistuneella BMW:llä liikkuneet ilmoittautuivat itse poliisille
Jämsän Seutu

Orivedellä tapahtuneen kuolonkolarin kolaripaikalta poistuneessa BMW:ssä olleet henkilöt ovat ilmoittautuneet itse maanantaina poliisille Etelä-Suomessa, tiedottaa poliisi. Henkilöt ovat alustavassa puhutuksessa kertoneet tapahtumasta omat havaintonsa.

Ysitiellä Orivedellä tapahtui moottoripyöräilijän kuolemaan johtanut liikenneonnettomuus sunnuntaina 8. heinäkuuta kello 10.29.

Onnettomuus tapahtui Talviaisen risteyksen ja Länkipohjan välisellä ohituskaistaosuudella, Talviaisen liittymästä noin 4,4 kilometriä Vilkkilän suuntaan. Onnettomuuden kuolonuhri, noin 30-vuotias mies, ajoi Oriveden suunnasta kohti Jämsää.

Onnettomuustilanteessa kaksi moottoripyörää lähti ohittamaan BMW-henkilöautoa. Ensimmäinen pyörä ohitti auton onnistuneesti, mutta takana ajanut moottoripyöräilijä törmäsi autoa ohittaessaan ajosuuntia erottavaan keskikaiteeseen sekä mahdollisesti myös ohitettavaan autoon.

Ohitettava BMW oli aluksi pysähtynyt tapahtumapaikalle, jolloin kaksi, noin 30-vuotiasta miestä oli noussut autosta ja havainnut uhrin ja tämän jälkeen välittömästi poistuneet auttamatta onnettomuuspaikalta Jämsän suuntaan. Moottoripyöräilijä oli menehtynyt välittömästi tapahtumapaikalla. Poliisi tutkii onnettomuuden syitä sekä myös autoilijan mahdollista osuutta tapahtuneeseen.

EDIT 9.7. 2018: Päivitetty uutinen.

EDIT 10.7.2018: Päivitetty uutinen.


Kommentit (2)

  • Nimetön

    Sanoi kaikkitietävä perusjämsäläinen ja oli väärässä kuten aina ennenkin…

  • Nimetön

    Ei varmasti pemarimies ilmottaudu, oikohan kiilannu.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio