Murtoaalto: Jämsänkoskella paljastui lisää murtoja, kolme miestä on otettu kiinni

Arkisto
Murtoaalto: Jämsänkoskella paljastui lisää murtoja, kolme miestä on otettu kiinni
Mikko Lindroos

Jämsänkoskella on paljastunut viikonlopun jäljiltä lisää murtoja, tiedottaa Sisä-Suomen poliisilaitos.

Juokslahdentiellä on murtauduttu kahteen omakotitaloon viime viikonlopun aikana. Toisesta kohteesta oli anastettu muun muassa palkintolusikoita ja kunniamerkkejä.

Viikonlopun aikana on murtauduttu omakotitaloon myös Valurintiellä. Talosta on anastettu muun muassa HP Probook -merkkinen kannettava tietokone, Asus-merkkinen kannettava tietokone, Play Station 3 -pelikonsoli ja Topfield 5000-sarjan digiboksi.

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä kello 4 aikaan on murtauduttu Puistolassa Kulmakioskiin. SIeltä on anastettu muun muassa tupakkaa.

Poliisi epäilee, että murroissa ovat olleet tekijöinä samat henkilöt kuin viikonlopun aiemmissa murroissa Männistöntiellä, Juokslahdentiellä ja Taipaleentiellä.

Poliisilla on kiinniotettuna vuonna 1997 syntynyt paikallinen mies, vuonna 1996 syntynyt paikallinen mies ja vuonna 1999 syntynyt paikallinen mies. Poliisi selvittää miesten osuutta tapauksiin.

Poliisi kaipaa edelleen tapauksiin liittyviä vihjeitä.

Vihjeitä voi ilmoittaa poliisille arkisin kello 8–16 numeroon 029 541 4741 tai vihjenumeroon 029 541 4811.


Lue myös nämä


Kommentit (4)

  • Irma

    Pääasia että ovat poliisin huostassa! Ei kannata Ansku olla utelias,vai tiedätkö jotain kioski murrosta???????

  • Ansku

    Miten se on, jos ovat kiinni otettuina olleet, niin tuskin kioskille ovat voineet murtautua viime yönä? Vai milloinka on kiinni otettu?

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio