Murtoyrityksiä Jämsänkoskella ja Koskentiellä – sähkökaappikaan ei säästynyt

Arkisto
Murtoyrityksiä Jämsänkoskella ja Koskentiellä – sähkökaappikaan ei säästynyt

Kuvituskuva.

Jämsän Seutu

Jämsänkoskella yritettiin murtautua Koivutiellä sijaitsevan pyörä- ja pienkonehuollon tiloihin sunnuntain ja maanantain välisenä aikana. Ulko-ovea oli yritetty saada vääntämällä auki, mutta siinä ei onnistuttu. Asiaa tutkitaan varkauden yrityksenä.

Jämsässä Koskentiellä yritettiin murtautua asuttuun asuntoon viikonloppuna. Ulko-ovea oli yritetty saada auki vääntämällä sitä lukon kohdalta auki. Teko jäi yritykseksi ja sitä tutkitaan törkeänä varkauden yrityksenä.

Koskentiellä sunnuntain–maanantain aikana yritettiin murtaa sähkökaappia auki. Asiaa tutkitaan vahingontekona.

Poliisi kaipaa tapauksista vihjeitä. Niitä voi ilmoittaa Jämsän poliisiaseman puhelimeen 0295 414 741 (kello 8–16) tai vihjenumeroon 0295 414 811.


Kommentit (4)

  • Nimetön

    Kansalaispartiointi. Kukaan ei ole ongelman ulkopuolella niin kauan kun roistot saavat mellastaa rauhassa. Aivan uskomatonta.

  • Nimetön

    Pitäisi tehdä jotakin tämän röyhkeyden eteen, ennen kuin tulee isompia TUHOJA! Mitä me teemme, valvotaan öisin ja tarkkaillaan liikennettä. Kotona ei voi nukkua rauhassa, kun kotiin TUNKEUDUTAAN!!!

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio