Rakenteilla olevassa talossa käynyt varkaita Jämsässä – Poliisi kaipaa vihjeitä

Tomi Vuokola
Rakenteilla olevassa talossa käynyt varkaita Jämsässä – Poliisi kaipaa vihjeitä
Mikko Lindroos

Jämsässä Alhojärventiellä on käynyt rakenteilla olevassa omakotitalossa varkaita sunnuntain 11. maaliskuuta kello 16.30 – maanantain 12. maaliskuuta kello 9 välisenä aikana.

Paikasta on anastettu Fujitsu-merkkinen tietokone, missä oli kiinni Telian 4G-tikku. Lisäksi on anastettu valkoinen Asus-merkkinen tabletti.

Rakenteilla olevaan taloon oli murtauduttu sisään takaovesta.

Tekijästä ei ole tietoa. Poliisi tutkii asiaa varkautena, ja kaipaa yleisöltä vihjeitä. Vihjeet voi ilmoittaa poliisille numeroon 0295 414 741 (kello 8–16 välillä) tai vihjenumeroon 0295 414 811.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio