Veneistä viety polttoaineita Hulkkiossa – Näitkö jotain?

Arkisto
Veneistä viety polttoaineita Hulkkiossa – Näitkö jotain?
Jämsän Seutu

Muutamasta veneestä on viety polttoaineita 9.–10. lokakuuta Hulkkionlahdentien venesatamassa. Yhdestä veneestä vietiin koko polttoainetankki sisältöineen.

Poliisi tutkii rikoksia varkauksina.

Mahdollisista havainnoista voi ilmoittaa Jämsän poliisiaseman puhelimeen 0295 414 741 (kello 8–16 välillä) tai vihjenumeroon 0295 414 811.


Kommentit (4)

  • Nimetön

    Kyllä siellä kamerat on tolpassa kuvaamassa kaiken tietä pitkin alueelle tulevan liikenteen. Taitaa olla samassa tolpassa peräti kolme kameraa? Kuvaavat kaupungin piikkiin jätepistettä ja roskapussien tuojia. Eipä tule enää satamäärin vanhoja sälekaihtimiakaan pienmetallinkeräykseen, kun kamerat tuli tolppaan. Se on sitten eri juttu, jos joku pusikoitten läpi hiipii veneille tai tulee vettä pitkin bensavarkaisiin, niin voi ehkä pystyä liikkumaan katvealueilla, minne ei kamerat näe. Kyllä se satama on yöllä viikonloppuja lukuun ottamatta niin kuollut paikka, että ei yöllä kyllä alkuviikosta silminnäkijöitä alueella ole.

  • Make

    Kyllä kunnon portit ja piikkilankaa niin vähän hillitsee!

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio